Home » Informatie » Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk om de kantine en de speeltuin te huren buiten openingstijden te huren voor bijvoorbeeld verjaardag, schoolreisje en juffendag. Dit is mogelijk van maandag t/m zondag buiten de reguliere openingstijden. Feestje tijdens openingstijden kan ook zie partijtjes

Tijdens de reguliere openingstijden is de speeltuin en kantine ook open voor bezoekers.

Huurprijzen buiten de reguliere openingstijden:
€ 15,00 per uur excl. 17,50 schoonmaakkosten.

Wie kan de speeltuin huren?
Particulieren, instellingen en bedrijven.

Wat zijn de voorwaarden:
In de huurovereenkomst zijn de spelregels en voorwaarden opgenomen met betrekking tot verhuur buiten openingstijden. Lees alsjeblieft de voorwaarden goed door alvorens  mailcontact te maken met de beheerder. Dit voorkomt onnodige mailwisseling.

Indien je besluit de speeltuin te huren, hou er dan rekening mee dat wij de verhuur pas doorgang kunnen geven bij voldoende vrijwilligers.

Houd er wel rekening mee dat er geen alcohol geschonken mag worden, dit i.v.m. vergunningen. Zowel de kantine als het speelterrein is rookvrij. Ook hebben wij geen account bij BUMA/STEMRA, dus muziek draaien kan alleen als de luisterrechten door de huurder zelf geregeld worden.

-Het is niet toegestaan drinken en etenswaren zelf mee te nemen, m.u.v. bijvoorbeeld een taart bij een viering. Inkomsten uit consumpties worden gebruikt om de speeltoestellen en het terrein te onderhouden en eventueel toestellen te vervangen. Zo kunnen wij de entree en consumptieprijzen laag houden.

Huurderovereenkomst speeltuin zeewijk natuurlijk. Voor vragen aangaande verhuur of reserveren van tafels kunt u informatie opvragen via het contactformulier.