Home » Informatie » Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk om de kantine en de speeltuin te huren voor bijvoorbeeld verjaardag, schoolreisje, juffendag, jubileum, vergadering, lezing en andere activiteiten. Dit is mogelijk van maandag t/m zondag buiten de reguliere openingstijden.

Tijdens de reguliere openingstijden is de speeltuin en kantine ook open voor bezoekers.

Huurprijzen buiten de reguliere openingstijden:
€ 15,00 per uur

Wie kan de speeltuin huren?
Particulieren, instellingen en bedrijven.

Wat zijn de voorwaarden:
In de huurovereenkomst zijn de spelregels en voorwaarden opgenomen met betrekking tot verhuur buiten openingstijden. Lees alsjeblieft de voorwaarden goed door alvorens een afspraak te maken met de beheerder.

Indien je besluit de speeltuin te huren, kan je via het contactformulier een afspraak maken. 

Houd er wel rekening mee dat er geen alcohol geschonken mag worden, dit i.v.m. vergunningen. Zowel de kantine als het speelterrein is rookvrij. Ook hebben wij geen account bij BUMA/STEMRA, dus muziek draaien kan alleen als de luisterrechten door de huurder zelf geregeld worden.

-Het is niet toegestaan drinken en etenswaren zelf mee te nemen zonder overleg en toestemming, m.u.v. bijvoorbeeld een taart bij een viering. Inkomsten uit consumpties worden gebruikt om de speeltoestellen en het terrein te onderhouden en eventueel toestellen te vervangen. Zo kunnen wij de entree en consumptieprijzen laag houden.

Huurderovereenkomst speeltuin zeewijk natuurlijk. Voor vragen aangaande verhuur of reserveren van tafels kunt u informatie opvragen via het contactformulier.