Home » nieuws » Flinke subsidie van € 20.000,- van Gemeente Velsen uit het GIDS-project

Flinke subsidie van € 20.000,- van Gemeente Velsen uit het GIDS-project

 

Gemeente Velsen geeft uit het GIDS-project een subsidie van € 20.000,-. 
We zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

In het kader van meer bewegen en een gezonder Zee- en Duinwijk is het GIDS-project vorig jaar ontstaan. GIDS staat voor Gezond in de Stad: een stimuleringsprogramma van het Rijk met als doel gezondheidsachterstanden in woonwijken aan te pakken. Voor Velsen is Zee- en Duinwijk als wijk uitgekozen.

https://www.gezondin.nu

Ook hebben wij van Gemeente Velsen in oktober 2017 een doorstart subsidie van € 65.00,- mogen ontvangen.
Samen maakt dat het mooie bedrag van € 26.500,-
https://www.velsen.nl

Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! realiseert een toegankelijke natuurspeeltuin, waarin kinderen spelend leren omgaan met onze natuurlijke omgeving. Een speeltuin waarin de creativiteit, fantasie en sociale ontwikkeling gestimuleerd worden in een veilige omgeving. Hierbij worden juist kinderen met een beperking betrokken, zodat zij samen met leeftijdgenootjes kunnen deelnemen aan het spel. Elk kind moet zich thuis voelen.

Help Zaterdag 10 maart van 10.00 tot 16.00 uur mee op de NL Doet dag om de speeltuin leeg te halen. Koffie, thee en lunch worden verzorgd. Wij hopen op een gezellige en productieve dag! Meld je aan via onze Facebookpagina Speeltuin Zeewijk Natuurlijk of website www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Donateur worden van de Natuurspeeltuin kan ook. Kijk op www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl voor meer informatie. “Dat hoeft niet altijd geld te zijn, we hebben ook vrijwilligers nodig en klussers”.

Leave a Comment