Home » nieuws » VSB Fonds doneert € 10.000,-

VSB Fonds doneert € 10.000,-

VSB Fonds geeft ons een donatie van € 10.000,-. 
We zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

VSB Fonds is een van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van samenleven in Nederland. Zij ondersteunen initiatieven voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken.

https://www.vsbfonds.nl

 

Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! realiseert een toegankelijke natuurspeeltuin, waarin kinderen spelend leren omgaan met onze natuurlijke omgeving. Een speeltuin waarin de creativiteit, fantasie en sociale ontwikkeling gestimuleerd worden in een veilige omgeving. Hierbij worden juist kinderen met een beperking betrokken, zodat zij samen met leeftijdgenootjes kunnen deelnemen aan het spel. Elk kind moet zich thuis voelen.

Help Zaterdag 10 maart van 10.00 tot 16.00 uur mee op de NL Doet dag om de speeltuin leeg te halen. Koffie, thee en lunch worden verzorgd. Wij hopen op een gezellige en productieve dag! Meld je aan via onze Facebookpagina Speeltuin Zeewijk Natuurlijk of website www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Donateur worden van de Natuurspeeltuin kan ook.

Kijk op www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl voor meer informatie.

“Dat hoeft niet altijd geld te zijn, we hebben ook vrijwilligers nodig en klussers”.

Leave a Comment