Home » nieuws » Garantie van € 3.000,- van Ruijgrok Stichting

Garantie van € 3.000,- van Ruijgrok Stichting

Ruijgrok Stichting geeft ons een garantie van € 3.000,-. 
We zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

Het doel van de J.C. Ruigrok Stichting is het ondersteunen van initiatieven op het gebied van godsdienst, liefdadigheid, cultuur, sport & bewegen, natuur & milieu, alsmede ondersteuning van sociaal-maatschappelijke projecten of stimulering van wetenschappelijk onderzoek. Ook ontwikkelingssamenwerking komt voor ondersteuning in aanmerking.

http://www.jcruigrokstichting.nl

 

Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! realiseert een toegankelijke natuurspeeltuin, waarin kinderen spelend leren omgaan met onze natuurlijke omgeving. Een speeltuin waarin de creativiteit, fantasie en sociale ontwikkeling gestimuleerd worden in een veilige omgeving. Hierbij worden juist kinderen met een beperking betrokken, zodat zij samen met leeftijdgenootjes kunnen deelnemen aan het spel. Elk kind moet zich thuis voelen.

Help Zaterdag 10 maart van 10.00 tot 16.00 uur mee op de NL Doet dag om de speeltuin leeg te halen. Koffie, thee en lunch worden verzorgd. Wij hopen op een gezellige en productieve dag! Meld je aan via onze Facebookpagina Speeltuin Zeewijk Natuurlijk of website www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Donateur worden van de Natuurspeeltuin kan ook.

Kijk op www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl voor meer informatie.

“Dat hoeft niet altijd geld te zijn, we hebben ook vrijwilligers nodig en klussers”.

Leave a Comment