Home » van het bestuur » Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ook wil

dat de natuurspeeltuin er zo snel mogelijk komt?!

Nu de speeltuin afgelopen 10 maart door vrijwilligers leeggehaald is. Willen wij zo snel mogelijk het benodigde bedrag rond krijgen zodat de ontwerper en hovenier Twee Heren de natuurspeeltuin kan realiseren. Lijkt het jou ook leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Voeg je bij een van de werkgroepen! En help mee om de kinderen weer een speelplek te geven.

 

Werkgroep sponsorwerven:
Om onder de lokale ondernemers sponsoren voor de natuurspeeltuin te zoeken. Er is al een sponsorbrief en een pakket waar alles instaat wat ondernemers moeten weten. Ook op de website staat onder het kopje Sponsors veel informatie. In deze groep zitten momenteel 2 vrijwilligers. Maar met extra ondersteuning is de natuurspeeltuin sneller gerealiseerd.

Werkgroep sponsorloop:
Er mag contact worden gelegd met de directeuren van basisscholen uit de wijk, om te vragen of de kinderen van de school een sponsorloop mogen doen voor de natuurspeeltuin. Er is al een sponsorbrief gemaakt. Deze kan worden gebruikt door de leerlingen. Ben jij hier de aangewezen persoon voor en help jij ons mee om dit te organiseren?

Ondersteuning penningmeester:
Door de penningmeester te ondersteunen op financieel gebied.

Wie komt ons helpen om de natuurspeeltuin zo snel mogelijk te laten realiseren?!

Laat ons weten via het formulier op de pagina vrijwilligers wat je voor ons kan betekenen.

Leave a Comment