Home » nieuws » Univé steunt ons met € 7.500,-

Univé steunt ons met € 7.500,-

Univé steunt ons met een bedrag van € 7.500,-. 
Wij zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

Nu de teller op € 89.000,- staat naderen wij 50% van de totale offerte. En wat zijn wij daar blij mee! Als wij € 100.000,- binnen hebben kunnen wij de 1ste fase starten. Het komt nu heel erg dichtbij! Wij hopen dat wij op zeer korte termijn nogmaals goed nieuws krijgen van een een fonds of sponsor. En jullie op de hoogte kunnen brengen dat de natuurspeeltuin gemaakt kan worden. Duimen jullie met ons mee!

Univé Regio+ is een regionale zelfstandige coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. Het zijn de leden – vertegenwoordigd door de Ledenraad – die in 2015 de Stichting Univé Regio+ Ledenfonds hebben opgericht.

Het Ledenfonds doet donaties aan lokale maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het voorkomen van ongelukken, het verbeteren van zorg en gezondheid en het beperken van leed (na een ongeluk). Robert de Ruiter, lid RvB bij Univé Regio+: ‘Als coöperatie willen wij graag dichtbij onze leden staan en met het Ledenfonds kunnen we dat heel concreet maken door lokale, maatschappelijke projecten te ondersteunen met een financiële donatie.’

https://www.univeregioplus.nl/

Leave a Comment