Home » nieuws » NSGK steunt ons met € 20.000,-

NSGK steunt ons met € 20.000,-

nsgk

NSGK steunt ons met een bedrag van € 20.000,-! 
Wij zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

Nu de teller met het bedrag van de NSGK op € 109.000,- staat naderde wij het totale bedrag voor de 1ste fase. Wij hebben vorige week de ontwerper gesproken van de Twee Heren en wij konden beginnen zodra er € 111.500,- binnen was! En wij kregen deze week meer goed nieuws van een aantal sponsors die dit project willen steunen! En daarmee kunnen wij jullie laten weten dat de 1ste fase kan beginnen! En wat zijn wij daar blij mee! Zodra wij meer weten wat de exacte planning is van de Twee Heren laten wij het via de website, Facebook en Twitter meteen weten!
feest

Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven – dat is het ideaal van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

In Nederland zijn veel drempels waardoor kinderen en jongeren met een handicap níet gewoon kunnen meedoen. Daardoor staan zij vaak aan de zijlijn. Veel kinderen met een handicap gaan bijvoorbeeld naar aparte scholen. Of ze gaan helemaal niet naar school. De speeltuin in de buurt is voor hen vaak niet toegankelijk, evenmin als de sportclub, een vakantiebestemming of de arbeidsmarkt.nsgk

Met de projecten die we ondersteunen helpen wij kinderen en jongeren met een handicap om de drempels uit de weg te ruimen. We maken de samenleving toegankelijker, versterken het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren, en dragen bij aan een positieve beeldvorming. Dat doen we al sinds 1950, voor kinderen en jongeren met alle soorten handicaps in heel Nederland.

https://www.nsgk.nl/

Leave a Comment