Home » overig » Wil je collecte lopen voor Jantje Beton en de speeltuin?

Wil je collecte lopen voor Jantje Beton en de speeltuin?

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte van Jantje Beton halen we geld op waarvan de helft naar onze speeltuin gaat en de helft naar de (andere projecten) van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen, meer kunnen spelen.

Drie op de tien kinderen speelt niet of slechts één keer per week vrij buiten. Daarom is het dus echt gigantisch belangrijk om mee te doen aan De Jantje Beton Collecte van 25 februari tot en met 9 maart 2019.

Wil je Jantje Beton en Speeltuin Zeewijk Natuurlijk helpen door collecte te lopen?
Dit zouden we super vinden!
Meld je aan vóór 17 december via vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nl en help mee onze prachtige natuurspeeltuin nog mooier te maken voor de kinderen!

Voor meer informatie over Jantje Beton: https://jantjebeton.nl/

Leave a Comment