Home » van het bestuur » Gezocht vrijwilligers!

Gezocht vrijwilligers!

Er is gelukkig al een groep enthousiaste vrijwilligers, alleen nog niet genoeg om het hele seizoen alle dagen de garantie te hebben dat wij open kunnen. Wil jij helpen in de kantine, tuinieren, grasmaaien, klussen of knutselen? Meld je aan voor een paar uurtjes per maand, zodat wij samen zorgen dat de kinderen kunnen komen spelen.

Kantinevrijwilliger
Je staat altijd met zijn 2en en samen met iemand die al ervaring heeft tijdens openingstijd. De diensten zijn van 14-17 uur of van 15-17 uur. Naast bezoekers verwelkomen, entree heffen, ijsjes/snoep/drinken of een tosti verkopen. Hou je samen ook toezicht vanaf het terras over de speeltuin. Help jij ook mee? Naast blije kinderen krijg je een gezinsabonnement en een vrijwilligersfeest. Aanmelden of vragen? Mail naar: vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Klusteam / tuinonderhoud
Elk seizoen zijn er vrijwilligers nodig voor het onderhouden van het terrein. Zowel grasmaaien als de speeltoestellen controleren of alle bouten vast zitten en of er niets beschadigd is. Maar ook zijn er soms klussen aan/in de kantine of aan het hek. Ben jij degene die zich voor het klussen of het tuinonderhoud wil inzetten? Meld je dan aan!
Stuur een e-mail naar: vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nlĀ