Home » van het bestuur » Openingsfeest 29 maart 2020!

Openingsfeest 29 maart 2020!

Zondag 29 maart 2020 om 14 uur gaat Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! open! De winterstop is bijna voorbij en zodra de zomertijd begint kunnen de kinderen spelen in de natuurspeeltuin. Tijdens de voorverkoop via onze website en op deze dag zijn de abonnementen met 5,- korting te koop!

Daarnaast zijn er een aantal activiteiten te doen. Wij hopen jullie ook dit jaar te mogen verwelkomen in de natuurspeeltuin!

Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar een aantal kantinevrijwilligers die 1x per week 2 a 3 uur willen helpen in de kantine. Je staat altijd met zijn 2en en samen met iemand die al ervaring heeft. De diensten zijn van 14-17 uur of van 15-17 uur. Naast bezoekers verwelkomen, entree heffen, ijsjes/snoep/drinken of een tosti verkopen. Hou je samen ook toezicht vanaf het terras over de speeltuin. Help jij ook mee? Naast blije kinderen krijg je ook een gezinsabonnement en een vrijwilligersfeest. Aanmelden of vragen? Mail naar: vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nl