Home » nieuws » Woensdag 1 juli open!

Woensdag 1 juli open!

1 juli gaat Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! open!
Wij kunnen niet wachten tot wij eindelijk weer spelende kinderen in de natuurspeeltuin zien. (tekst met richtlijnen loopt verder onder de foto’s)

Ook wij moeten ons aan de RIVM richtlijnen houden:
-Wij vragen ouders en kinderen niet te komen als ze milde klachten hebben.
-Kom zoveel mogelijk lopend en met de fiets.
-Was je handen regelmatig.
-Kinderen komen met begeleiding naar de speeltuin.
-EHBO (pleister plakken, schaafwond schoonmaken enz.) wordt door de ouders gedaan.
-Wij proberen zoveel mogelijk de regulieren openingstijden aan te houden maar wij communiceren per week via Facebook en op het hek de openingstijden van die week. Zo kunnen wij zoveel mogelijk open zijn met de inzet van onze vrijwilligers. Bij milde klachten van vrijwilligers is de speeltuin gesloten.
-In de kantine mogen max. 2 volwassenen in de rij op 1,5 meter afstand voor de kassa. Volg de peilen en instructies. Er zijn geen warme snacks. Wij hebben tijdelijk alleen pin.
-Op het terras staan de tafels met stoelen ver genoeg uit elkaar om 1,5 meter afstand te houden en max. 2 stoelen per tafel. Ouders blijven zoveel mogelijk op het terras, picknicktafels en de zitmuurtjes met het verzoek 1,5 meter afstand te houden.
-Er is 1 toilet beschikbaar die in uiterste nood gebruikt kan worden. Bij de kranen staat desinfecterende gel en handzeep met papieren handdoekjes. 1 ouder helpt het kind bij het toiletgebruik en maakt na gebruik schoon. (deurklink, drukknop wc, wc-bril)

Wij hopen ondanks alle regels dat de kinderen heerlijk kunnen genieten van de natuurspeeltuin!