Home » nieuws » Geslaagde Burendag

Geslaagde Burendag

Zaterdagmiddag 25 september hadden we een leuke Burendag in onze Natuurspeeltuin. Van 2 tot 5 kon iedereen uit de wijk naar de speeltuin komen om een kijkje te nemen in onze mooie speeltuin en natuurlijk ook om elkaar als buren in IJmuiden – Zeewijk te ontmoeten.

Er was voor iedereen gratis koffie, thee en limonade en er was ook voor iedereen cake. De kinderen konden natuurlijk naar hartenlust spelen in de modderkeuken, op de speeltoestellen, bij de waterbaan en in de klimtoren. De klimtoren zal trouwens in het najaar afgebroken worden om voor het nieuwe seizoen plaats te maken voor een prachtige, gloednieuwe klimtoren. De werktekening van de nieuwe klimtoren was trouwens te bewonderen in de kantine van de speeltuin.

Wat ook bewonderd kon worden was het Insectenhotel. Dit Insectenhotel is bekostigd uit de bijdrage die we dit jaar kregen om de Burendag te organiseren. Vorig jaar hebben we uit de bijdrage van dat jaar een picknicktafel aangeschaft.

Aan het eind van de middag konden we terugkijken op een gezellige en geslaagde Burendag.