Home » nieuws » Mooie cheque van Raboclubsupport!

Mooie cheque van Raboclubsupport!

Een opsteker voor ons allemaal! Dat is het nieuws dat we een mooie cheque kregen van Raboclubsupport. Van 4 tot en met 25 oktober konden Rabo-leden stemmen welke clubs dit jaar voor financiële ondersteuning via clubsupport in aanmerking moesten komen.

Wij deden een aanvraag voor hulp bij de financiering van onze klimtoren, de blikvanger van onze natuurspeeltuin. Want zoals jullie wellicht wel weten is onze klimtoren afgeschreven en willen we heel graag dat er een nieuwe klimtoren voor in de plaats komt. Maar zoals iedereen weet zijn speeltoestellen heel prijzig.

Onze aanvraag voor financiële hulp bij de vervanging van onze klimtoren kreeg van Rabo-leden 70 stemmen. Dat betekent dat we het mooie bedrag van € 462,65 in ontvangst mochten nemen.

Prachtig dat de realisatie van een nieuwe klimtoren hiermee nog beter gedekt is. Hartelijk dank aan degenen die op ons gestemd hebben, hartelijk dank aan Raboclubsupport!