Home » nieuws » Start seizoen Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Start seizoen Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Zaterdag 30 maart opent onze natuurspeeltuin aan de Dennekoplaan 96 in IJmuiden zijn deuren. Deze winter is de natuurspeeltuin uitgebreid met toestellen en aanpassingen zodat ook kinderen met een handicap mee kunnen spelen. Dit is mede dankzij Samenspeelfonds en Gemeente Velsen!

Zaterdag en zondag 30 en 31 maart van 14-17 uur zijn alle abonnementen met 5,- KORTING om dit te vieren. Een abonnement kost 35,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen, extra kind 5,-. Als wij gesloten zijn op onze reguliere openingstijden melden wij dit via onze Facebookpagina. Geen melding = OPEN.

WIJ ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS om alle schoolreisjes en openingstijden te kunnen waarborgen dit seizoen. Kom langs voor meer informatie om vrijwilliger te worden tijdens onze NLDoet-dag op zaterdag 16 maart van 9:30-12:00 uur of zaterdag 30 maart van 14-17 uur.

Uitgebreide informatie via deze website of volg ons op Facebook.