Home » Informatie » Verhuur

Verhuur

Let op: vanwege de corona-maatregelen en de beperkte inzet van vrijwilligers vindt in het speelseizoen 2021 nog geen verhuur plaats!
Het is mogelijk om de kantine en de speeltuin buiten openingstijden te huren voor schoolreisje, juffendag en verjaardag. Dit is mogelijk van maandag t/m zondag buiten de reguliere openingstijden. Feestje tijdens openingstijden kan ook zie partijtjes
Huurprijzen buiten de reguliere openingstijden:
€ 15,00 per uur, € 17,50 borg + 17,50 schoonmaakkosten.

Wie kan de speeltuin huren?
o.a. Scholen en particulieren*.
*wij zijn een jonge groeiende stichting. Zodra wij genoeg vrijwilligers hebben voor buiten de openingstijden kunnen particulieren de speeltuin ook huren. Op dit moment hebben schoolreisjes voorrang. 

Wat zijn de voorwaarden:
In de huurovereenkomst zijn de spelregels en voorwaarden opgenomen met betrekking tot verhuur buiten openingstijden. Lees alsjeblieft de voorwaarden goed door alvorens  mailcontact te maken. Dit voorkomt onnodige mailwisseling.

Indien je besluit de speeltuin te huren, hou er dan rekening mee dat wij de verhuur pas doorgang kunnen geven bij voldoende vrijwilligers.

Houd er wel rekening mee dat er geen alcohol geschonken mag worden, dit i.v.m. vergunningen. Zowel de kantine als het speelterrein is rookvrij. Ook hebben wij geen account bij BUMA/STEMRA, dus muziek draaien kan alleen als de luisterrechten door de huurder zelf geregeld worden.

-Het is niet toegestaan drinken en etenswaren zelf mee te nemen. Inkomsten uit consumpties worden gebruikt om de speeltoestellen en het terrein te onderhouden en eventueel toestellen te vervangen. Zo kunnen wij de entree en consumptieprijzen laag houden.
Huurovereenkomst Speeltuin Zeewijk Natuurlijk. Voor vragen aangaande verhuur of reserveren van tafels kunt u informatie opvragen via het contactformulier.