Home » Organisatie » Vrijwilligers

Vrijwilligers

Ook voor het nieuwe seizoen zoekt Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! enthousiaste vrijwilligers!

Ook voor dit speelseizoen (van maart tot oktober) zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die 2-3 uurtjes per week of 2 weken komen helpen.
Er is gelukkig al een groep enthousiaste vrijwilligers, alleen nog niet genoeg om het hele seizoen alle dagen de garantie te hebben dat wij open kunnen. Wil jij helpen in de kantine, tuinieren, grasmaaien, klussen of knutselen? Meld je aan voor een paar uurtjes per maand, zodat wij samen zorgen dat de kinderen kunnen komen spelen.


Kantinevrijwilliger
Je staat altijd met zijn 2-en en samen met iemand die al ervaring heeft tijdens openingstijd. De diensten zijn van 14-17 uur of van 15-17 uur. Naast bezoekers verwelkomen, entree heffen, ijsjes/snoep/drinken verkopen. (alles voornamelijk met pin) hou je ook toezicht op de speeltuin. Je kan zelf de planning online invullen. En hoeft geen vaste dag te zijn. Kinderen mag je meenemen. Help jij ook mee? Aanmelden of vragen? Mail naar: vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Klusteam / tuinonderhoud
Elk seizoen zijn er vrijwilligers nodig voor het onderhouden van het terrein. Zowel grasmaaien als de speeltoestellen controleren of er niets beschadigd is. Maar ook zijn er soms klussen aan/in de kantine of aan het hek. Ben jij degene die zich voor het klussen of het tuinonderhoud wil inzetten? Meld je dan aan!
Stuur een e-mail naar: vrijwilligers@speeltuinzeewijknatuurlijk.nlĀ 

Uiteraard hebben wij jullie ook iets te bieden als vrijwilliger van Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! o.a.
– Voor je gezin een jaarabonnement voor dit seizoen
– vrijwilligersfeest einde van het seizoen
– Gratis koffie/thee/limonade tijdens vrijwilligerswerk
– En het belangrijkste: leuk en dankbaar vrijwilligerswerk

Enthousiast?
Geef via de mail aan waarmee je denkt ons te kunnen helpen, uiteraard gaat alles in overleg!
Je kunt ook het aanmeldformulier inkijken, printen en meenemen naar de speeltuin:
Aanmeldformulier vrijwilligers (pdf)