Home » Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Elsa Waljaard is door het bestuur per direct benoemd tot vertrouwenscontactpersoon voor de vrijwilligers en bezoekers van de natuurspeeltuin. Onze vertrouwenscontactpersoon kunt u bij vragen of informatie/melding bereiken op telefoonnummer 06-24574959 of per email iwaljaard@icloud.com
Mijn naam is Elsa Waljaard en ik ben vertrouwenspersoon namens Stichting Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!.
Het is een voorrecht om onderdeel te mogen zijn van een geweldig team welke zich optimaal inzet om voor kinderen deze speeltuin te realiseren. En naar de toekomst gericht zullen ze deze uitbouwen tot een prachtige speelplek van ontmoeting, genieten, vrij kunnen spelen en veilig kunnen spelen. De veiligheid geldt zowel voor de speeltoestellen waar met grote zorg naar wordt omgezien, als de betrouwbaarheid van ons team en alle vrijwilligers in contact met elkaar en met de kinderen.
Als er situaties zijn die u niet vertrouwt of lastig vindt of als u ongewenst gedrag ziet, ervaart, kunt u contact met mij opnemen. Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandelt en er zal altijd in overleg gekeken worden naar oplossingen.